lørdag 20. februar 2010

Studentkonferanse

I går og i dag har vi vært på en studentkonferanse i Tel Aviv. Der var det samlet kristne studenter fra forskjellige steder i Israel, både israelere og internasjonale. Tilsammen var det ca 120 personer på konferansen.
Vi hadde, sammen med noen andre studenter, sagt ja til å være på kjøkkenet og lage mat under konferansen. Så på fredag lagde vi ett måltid og i dag lagde vi frokost og lunsj. Det ble mye kutting av grønnsaker - for vi lagde temmelig mye salat! Litt pasta ble brent, og litt sukker havnet visst oppi tomatsausen i steden for salt, men vi hadde det gøy - holdt humøret oppe - og maten ble bra!

Kjøkkenteamet
 
Konferansen var veldig bra, selv om jeg ikke fikk med meg så mye - og den var på hebraisk. Det var god lovsang, temaet som ble tatt opp var bra og ikke minst mange koselige mennesker.
På det møtet jeg fikk med meg, var emnet om det er konflikt mellom å være troene og å være student. For det er mange som føler at man "kaster bort" tid når man studerer, tid som man kunne brukt på mer "åndelige" ting. Det som ble sagt var at Gud gir ulike gaver, og noen har fått gaven til å være student. Selv om det du studerer ikke er direkte relatert til troen din, som f.eks. fysikk, kjemi, historie osv. kan Gud bruke deg i sin plan.
Gud bruker oss på mange underlige måter som vi kanskje ikke ser og fortår med en gang.

1 kommentar: